Betalen

Bestellen & betalen
De Fietseria.nl biedt verschillende veilige manieren om uw bestelling te betalen. In onze werkplaats en showroom kunt u pinnen en contant betalen. Als u via onze webshop besteld, worden uw gegevens via een veilige SSL verbinding verwerkt. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. U kunt zelf controleren of de website waar u zich op bevind veilig is door het slotje wat in de URL balk bovenaan de pagina staat.

Ideal
Een betaling met iDeal is makkelijk, snel en veilig. Via het vertrouwde internetsysteem van uw bank wordt de betaling gedaan. Het voordeel is dat direct zichtbaar is of de betaling is voldaan, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. iDeal is mogelijk met de meeste grote Nederlandse banken (voor meer informatie zie: www.ideal.nl).

Pinnen en contant
In onze werkplaats en showroom kunt u contant betalen en pinnen (ook contactloos). Neem vooraf contact met ons op of de artikelen waar u interesse in heeft voorradig zijn.

Algemene voorwaarden
Als u een product wilt kopen in onze webwinkel, komen in het bestelmenu altijd de Algemene Voorwaarden voorbij. Als u deze gelezen heeft en goedkeurt, wordt de bestelling verder in gang gezet. Op deze manier weet u als klant onder welke voorwaarden u een product heeft aangeschaft.