Heeft u een vraag over een van onze producten en heeft u het product bij ons aangeschaft, dan zullen wij u uiteraard zo goed mogelijk proberen te helpen. Stuur dan een e-mail naar ons mailadres info@defietseria.nl. Wij proberen dan zo snel mogelijk uw mailbericht te beantwoorden.

Garantie:
De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. Bij defietseria.nl geniet u van de volle garantietermijn zoals vastgesteld is door de fabrikant. Op slijtageonderdelen zoals banden, ketting, kettingbladen, cassette’s, kabels en remblokken wordt geen garantie gegeven, tenzij er sprake is van constructie- en/of materiaalfouten. Schade als gevolg van onjuist gebruik en valschade vallen niet onder de garantie.

Bij defecten binnen de garantie stuurt u een e-mail naar info@defietseria.nl. U geeft hierin duidelijk het defect aan. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om voor u een passende oplossing te vinden.

Heeft u een klacht?
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service gerichtheid, wij willen dat u tevreden over ons bent. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Heeft u een klacht? Stuur dan een e-mail naar ons info@defietseria.nl.